WONINGRUIL:

Aangeboden: ruime 4-kamerflat, 8 hoog, 7 meter nabij zendmast van CallMax voor semafonie, vrij uitzicht op masten van Digitenne, C2000, en rondom zo'n 40 voor GSM/ UMTS. Uiteraard is de woning doordrongen van WiFi en DECT van de buren. Gratis magnetron, u wordt gegarandeerd 'half gaar'.

Gevraagd: Maakt niet uit, als er maar 'geen bereik' is.

Reacties: 0

Sinds kort ben ik erachter dat ik sinds 1995, 7 meter onder een zendmast woon, werk en slaap. Afgelopen winter (2007), toen ik veel thuis was, om aan mijn nieuwe album te werken, bleken de concentratieproblemen, de slapeloosheid, en vermoeidheid zo verergerd, dat daar weinig van terecht kwam. Bovendien bleek mijn huis doordrongen van DECT en WiFi-straling van de buren. Ik dacht altijd, dat de gevolgen hiervan 'wel mee zouden vallen'.

Gebleken is dat langdurige blootstelling aan dit soort signalen een overgevoeligheid veroorzaakt, waardoor ik nu niet lang in een ruimte kan verblijven, waar zelfs maar een geringe hoeveelheid straling aanwezig is.

Gebleken is dat de nederlandse overheid miljarden heeft verdiend aan UMTS, en straks gaat verdienen aan WiMax, waardoor een objectieve houding ver te zoeken is. Struisvogelpolitiek, korte termijn denken... Zelfs de Gezondheidsraad, heeft zich voor het karretje laten spannen. Zij erkent dat die straling veranderingen veroorzaakt in de hersenactiviteit, maar is van mening is dat dit geen gezondheidsschade oplevert, en baseert dit op werkelijk niets...

Het is in feite een groot experiment waar je verplicht aan meedoet. Kanaries in de kolenmijn. Ik vind het ongelofelijk, economische belangen worden boven de gezondheid van de mens gesteld. Inmiddels worden steeds meer mensen wakker, ook artsen....

Teken de petitie: http://www.ipetitions.com/petition/stralingsrisicos2008

Internationale petitie: http://www.ipetitions.com/petition/bioinitiativeemrpi/?e

Nog een petitie: http://www.petities.nl/petitie/stichting_stralingsarm_nederland

WOZ-waarde en huurprijzen 15% te hoog: http://www.petities.nl/petitie/huurverlaging_rond_zendmasten/

http://www.stralingsrisicos.nl

http://www.stopumts.nl

Wij worden wakker

De nieuwe dokters

Stralende Groeten

Eerste electronische protestsong door DJ Ardaty en Venry Peace: WhyFi

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~